Sponsored content

Foto: Archief Bakkerswereld

IJssalon Da Vinci zweert bij karamelijs met cookie dough

Rempco en Karin du Mée van IJssalon Da Vinci, met vestigingen in Amstelveen en Amsterdam, zijn lovend over Cookie Dough Chunks. Ze mixen de Chocolate...

Beveiligd geldtransport: veilig alternatief voor geld storten

Beveiligd geldtransport: veilig alternatief voor geld storten

Winkeliers hebben nog altijd te maken met contante betalingen. Ook in deze tijd, waarin er meer gepind wordt dan normaal. Het afstorten van een...

Steeds meer bakkerijen richten zich op bezorging.

Trending in 2021 | Bakkersmaat: 'Opkomst in online bestellen'

Bakkers worden vaak overspoeld met vragen. 'Dit is op te lossen door de processen beter te stroomlijnen', zegt Johan Hartog van Kassamaat. 'Dat geeft...

Trending in 2021 | Lixero: 'Alles draait om een warme, huiselijke sfeer'

Trending in 2021 | Lixero: 'Alles draait om een warme, huiselijke...

Trends komen en gaan. Maar als het om licht gaat, is er voor veel bakkers maar één ding dat telt: licht moet een warme, huiselijke sfeer aan de zaak...

Trending in 2021 | Infrashop: 'De klant wil niet meer in de rij staan wachten'

Trending in 2021 | Infrashop: 'De klant wil niet meer in de rij staan...

'Wij zien als trend dat de klant die in de rij op zijn grootbrood staat te wachten verdwijnt,' vertelt Henk van Heeringen. 'Klanten willen meer...

Ambachtelijk is een belangrijke trend: imperfectie is perfect

Ambachtelijk is een belangrijke trend: imperfectie is perfect

Smaak, gezond en vers vormen volgens consumententrendonderzoek Taste Tomorrow de allerbelangrijkste trends als het gaat om brood- en banketproducten....

Kassamaat: betaalbare kassa speciaal voor bakkers

Kassamaat: betaalbare kassa speciaal voor bakkers

Wilt u een betaalbare kassa, waarmee u productielijsten kan uitdraaien, bestellingen kan invoeren en die gekoppeld is aan uw webshop? Dan is het...

FrieslandCampina doopt Polderland om in Debic

FrieslandCampina doopt Polderland om in Debic

De veranderingen in de markt gaan razendsnel. Hoogwaardige ingrediënten en grondstoffen worden steeds belangrijker, zegt Dré Eversteijn,...